Práce na lodi - zkušenosti z říční lodi

práce na říční lodi, získané zkušenosti, poznatky a informace,

Začátky na lodi první měsíc byly těžké, ale jednalo se pouze o to, abych se naučil systém, který byl zavedený na lodi. Poté, jak vše poznáte, a seznámíte se s chodem baru a restaurace, tak je to snažší. Moc jsem neuměl jazyk, ale jsem rád, že za ty čtyři měsíce jsem se naučil mluvit německy a hlavně jsme byly na lodi motivování. Každý týden jsme měli trénink, kde jsme se učili např. jak servírovat víno, jak spolupracovat mezi s sebou, jaké máme druhy vín, jak se máme chovat, jak servírovat jídla, jak je objednávat, atd….

Jsem rád že jsem si tímto prošel, protože mě to posunulo na vyšší úroveň. Na mé lodi, jsem první dva měsíce pracoval v baru, a pak jsem šel pracovat do restaurace, kde mě bavila hlavně komunikace s hosty, protože pokud se číšník věnuje svým hostům a umí nabídnout sortiment, tak od nich dostane i nějaký ten tip do kapsy.

Říční společnost se mnou byla tak spokojená, že jsem se stal zaměstnancem měsíce září 2014 a podepsal jsem nové smlouvy, jak na zimní, taktéž i na novou sezonu 2015. Doporučuji všem kdo chtějí udělat v životě změnu a načerpat nové zkušenosti a zážitky.

L.R.

 

Podívejte se na fotografie:

Aktuality

Říční lodní sezóna 2021 zimní sezóna
Zimní sezóna na říčních lodích se blíží. Pokud máte zájem o práci na říčních výletních lodích, tak se neváhejte registrovat. Nástup od 22.11.2021. V případě zájmu pište. Těšíme se na Vás.

Buďte s námi v kontaktu.
...... a dostávejte informace o pracovních nabídkách jako první. Chcete-li být v každodenním kontaktu a vědět co se chystá, staňte se našimi fanoušky na facebooku nebo twitteru. Přihlašte se jako fanoušci a dostávejte obsah, který nikde jinde nenajdete.