Sous Chef

Responsible for the entire food department, including duties such as: Relieving the Executive Chef of duties, if necessary
Preparing and distributing all daily meals, including set up of the breakfast buffet according to the food manual (menu cycle), Assisting the Executive Chef in ordering food supplies, Assisting with the loading and checking of ship’s supplies
Taking monthly stock of supplies in cooperation with the Executive Chef, Providing continuous training to galley crewmembers.

Obor: kuchař
Praxe v oboru: min. 3 roky
Místo výkonu: Dunaj

Požadujeme

- English spoken and written
- German spoken and written
- Completed vocational training as a chef
- 3 years of professional experience as Chef de Partie in a comparable catering outlet

Vaše mzdové ohodnocení bude činit:

1 700 - 2 100 €

Mám zájem o nabízenou pozici

Poslat odkaz na e-mail

Máte zájem?

▴ výpis pozic

Aktuality

Zimní sezóna 2017 a nová sezóna 2018 se již blíží...
Sezóna na říčních lodích pomalu startuje. Pokud máte zájem o zimní sezónu nebo uvažujete o hlavní sezóně 2018, tak se neváhejte registrovat. Obsazujeme všechny hotelové pozice. Vše zdarma, dopravu na loď hradí zaměstnavatel.

Buďte s námi v kontaktu.
...... a dostávejte informace o pracovních nabídkách jako první. Chcete-li být v každodenním kontaktu a vědět co se chystá, staňte se našimi fanoušky na facebooku nebo twitteru. Přihlašte se jako fanoušci a dostávejte obsah, který nikde jinde nenajdete.